The African Doctor

2016 • 93 dakika KomediDrama Fransa

Filmi. Kongolu başarılı bir doktor Fransa'nın küçük bir köyünde çalışmaya başlar. Burada ailesiyle birlikte, hiç de misafirperver olmayan yerel halkın kalbini kazanmaya uğraşır.

Netflix ülkenizi nasıl değiştirirsiniz

The African Doctor'ı nerede izleyebilirim?

Türkiye'de Netflix'te mevcut

Netflix logo
Flag: Türkiye Netflix Türkiye Bu başlık Netflix Türkiye'den izlenemiyor. Netflix'ten kaldırıldı: Ekim 28, 2021 Ülkenizde mevcut değil mi? Netflix'in uluslararası içeriğini nasıl açabileceğinizi öğrenin.

Hangi Netflix bölgelerinde mevcut

Netflix logo
  • Fransa Netflix Fransa Netflix'e eklenme tarihi: Ekim 9, 2019 Seslendirme: French [Original], Brazilian Portuguese, European Spanish, Italian, Portuguese (Brazil), Spanish (Spain) Alt yazı: Arabic, English, European Spanish, French, Italian, Portuguese, Portuguese (Portugal), Spanish (Spain)

The African Doctor Netflix'te mi?

Maalesef, The African Doctor Türkiye'deki Netflix'te mevcut değil. Ancak diğer ülkelerin Netflix kütüphanelerinde (örneğin Fransa) mevcuttur ve bir VPN kullanarak yayınlanabilir. Netflix ülkenizi nasıl kolayca değiştireceğinizi gösteren rehberimize göz atın:

Netflix'in kilidini aç

Yaş Sınıflandırması

'The African Doctor' 10 yaş ve üzeri izleyiciler için uygun olarak derecelendirilmiştir. Bu sınıflandırma, filmde hafif şiddet veya kısa süreli güçlü dil gibi unsurların bulunabileceğini, ancak bu yaş grubundaki çocuklar için uygunsuz olarak kabul edilebilecek hiçbir şey olmadığını önerir.

Küresel Netflix kataloğunun kilidini açmak ve 15.000'den fazla film, dizi ve belgesele erişmek ister misiniz?

Netflix'in kilidini aç
Kapat
Close button