Talihsiz Serüvenler Dizisi

Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events 2004 • 107 dakika KomediAile Almanya, Amerika Birleşik Devletleri

Filmi. Ebeveynlerinin trajik ölümünün ardından üç yetime, onların miraslarına konmayı umut eden alçak Kont Olaf sahip çıkar.

Netflix ülkenizi nasıl değiştirirsiniz

Talihsiz Serüvenler Dizisi'ı nerede izleyebilirim?

Türkiye'de Netflix'te mevcut

Netflix logo
Flag: Türkiye Netflix Türkiye Bu başlık Netflix Türkiye'den izlenemiyor. Netflix'ten kaldırıldı: Ağustos 15, 2021 Ülkenizde mevcut değil mi? Netflix'in uluslararası içeriğini nasıl açabileceğinizi öğrenin.

Hangi Netflix bölgelerinde mevcut

Netflix logo
  • Arjantin
  • Kolombiya
  • Meksika
  • İsveç
Daha fazla gör »
  • Arjantin Netflix Arjantin Netflix'e eklenme tarihi: Ekim 16, 2023 Seslendirme: English [Original], English - Audio Description, German, Italian, Spanish, Spanish (Latin America) Alt yazı: Arabic, English, German, Italian, Spanish, Spanish (Latin America)
  • Kolombiya Netflix Kolombiya Netflix'e eklenme tarihi: Ekim 16, 2023 Seslendirme: English [Original], English - Audio Description, Spanish, Spanish (Latin America) Alt yazı: English, Spanish, Spanish (Latin America)
  • Meksika Netflix Meksika Netflix'e eklenme tarihi: Ekim 16, 2023 Seslendirme: English [Original], English - Audio Description, French, German, Italian, Spanish, Spanish (Latin America) Alt yazı: Arabic, English, German, Greek, Spanish, Spanish (Latin America)
  • İsveç Netflix İsveç Netflix'e eklenme tarihi: Ekim 17, 2023 Seslendirme: English [Original], English - Audio Description, French, German Alt yazı: English, Finnish, German, Norwegian, Swedish, Ukrainian

Fragman

Talihsiz Serüvenler Dizisi Netflix'te mi?

Maalesef, Talihsiz Serüvenler Dizisi Türkiye'deki Netflix'te mevcut değil. Ancak diğer ülkelerin Netflix kütüphanelerinde (örneğin Arjantin) mevcuttur ve bir VPN kullanarak yayınlanabilir. Netflix ülkenizi nasıl kolayca değiştireceğinizi gösteren rehberimize göz atın:

Netflix'in kilidini aç

Yaş Sınıflandırması

'Talihsiz Serüvenler Dizisi' 10 yaş ve üzeri izleyiciler için uygun olarak derecelendirilmiştir. Bu sınıflandırma, filmde hafif şiddet veya kısa süreli güçlü dil gibi unsurların bulunabileceğini, ancak bu yaş grubundaki çocuklar için uygunsuz olarak kabul edilebilecek hiçbir şey olmadığını önerir.

Küresel Netflix kataloğunun kilidini açmak ve 15.000'den fazla film, dizi ve belgesele erişmek ister misiniz?

Netflix'in kilidini aç
Kapat
Close button