Sihirbazlar Çetesi

Now You See Me 2013 • 115 dakika SuçGizemGerilim Amerika Birleşik Devletleri, Fransa

Filmi. FBI ajanlarını kurnazlıkla atlatmayı başaran bir grup zeki illüzyonist, bankalardan çaldıkları parayı izleyicilerine verme konusunda uzmanlaşır.

Netflix ülkenizi nasıl değiştirirsiniz

Sihirbazlar Çetesi'ı nerede izleyebilirim?

Türkiye'de Netflix'te mevcut

Netflix logo
Flag: Türkiye Netflix Türkiye Bu başlık Netflix Türkiye'den izlenemiyor. Netflix'ten kaldırıldı: Ağustos 1, 2022 Ülkenizde mevcut değil mi? Netflix'in uluslararası içeriğini nasıl açabileceğinizi öğrenin.

Hangi Netflix bölgelerinde mevcut

Netflix logo
  • Arjantin
  • Kolombiya
  • Meksika
Daha fazla gör »
  • Arjantin Netflix Arjantin Netflix'e eklenme tarihi: Ocak 2, 2024 Seslendirme: English [Original], Spanish (Latin America) Alt yazı: Arabic, English, Simplified Chinese, Spanish (Latin America), Traditional Chinese
  • Kolombiya Netflix Kolombiya Netflix'e eklenme tarihi: Ocak 2, 2024 Seslendirme: English [Original], Spanish (Latin America) Alt yazı: English, Spanish (Latin America)
  • Meksika Netflix Meksika Netflix'e eklenme tarihi: Ocak 2, 2024 Seslendirme: English [Original], French, Spanish (Latin America) Alt yazı: Arabic, English, French, Greek, Spanish (Latin America)

Fragman

Sihirbazlar Çetesi Netflix'te mi?

Maalesef, Sihirbazlar Çetesi Türkiye'deki Netflix'te mevcut değil. Ancak diğer ülkelerin Netflix kütüphanelerinde (örneğin Arjantin) mevcuttur ve bir VPN kullanarak yayınlanabilir. Netflix ülkenizi nasıl kolayca değiştireceğinizi gösteren rehberimize göz atın:

Netflix'in kilidini aç

Yaş Sınıflandırması

'Sihirbazlar Çetesi' tüm yaşlar için uygun olarak derecelendirilmiştir, bu da ebeveynlerin çocuklar için uygunsuz bulacağı hiçbir materyal içermediğini gösterir. Aile film geceleri için mükemmel olan bu içerik, her yaş için erişilebilir ve keyiflidir.

Küresel Netflix kataloğunun kilidini açmak ve 15.000'den fazla film, dizi ve belgesele erişmek ister misiniz?

Netflix'in kilidini aç
Kapat
Close button