Ölüm Alfabesi: Kötülüğün Başlangıcı

Ouija: Origin of Evil 2016 • 98 dakika Korku Amerika Birleşik Devletleri

Filmi. 1960'larda Kaliforniya'da sahte bir medyumun kızı, ölmüş babasının ruhunu çağırmaya çalışırken bir iblisi serbest bırakır.

Netflix ülkenizi nasıl değiştirirsiniz

Ölüm Alfabesi: Kötülüğün Başlangıcı'ı nerede izleyebilirim?

Türkiye'de Netflix'te mevcut

Netflix logo
Flag: Türkiye Netflix Türkiye Bu başlık Netflix Türkiye'den izlenemiyor. Netflix'ten kaldırıldı: Aralık 1, 2022 Ülkenizde mevcut değil mi? Netflix'in uluslararası içeriğini nasıl açabileceğinizi öğrenin.

Hangi Netflix bölgelerinde mevcut

Netflix logo
  • Amerika Birleşik Devletleri
  • Hindistan
Daha fazla gör »
  • Amerika Birleşik Devletleri Netflix Amerika Birleşik Devletleri Netflix'e eklenme tarihi: Nisan 16, 2022 Seslendirme: English [Original], English - Audio Description Alt yazı: English
  • Hindistan Netflix Hindistan Netflix'e eklenme tarihi: Kasım 16, 2021 Seslendirme: English [Original], English - Audio Description, Hindi Alt yazı: English, Hindi

Fragman

Ölüm Alfabesi: Kötülüğün Başlangıcı Netflix'te mi?

Maalesef, Ölüm Alfabesi: Kötülüğün Başlangıcı Türkiye'deki Netflix'te mevcut değil. Ancak diğer ülkelerin Netflix kütüphanelerinde (örneğin Amerika Birleşik Devletleri) mevcuttur ve bir VPN kullanarak yayınlanabilir. Netflix ülkenizi nasıl kolayca değiştireceğinizi gösteren rehberimize göz atın:

Netflix'in kilidini aç

Yaş Sınıflandırması

'Ölüm Alfabesi: Kötülüğün Başlangıcı', 13 yaş altı çocuklar için bazı materyallerin uygunsuz olabileceğini belirten PG-13 derecesindedir. Bu derecelendirme, kısa süreli güçlü dil, ima edilen sahneler veya şiddet içerebileceğini önerir, ancak R derecesini gerektirecek bir durum değildir.

Küresel Netflix kataloğunun kilidini açmak ve 15.000'den fazla film, dizi ve belgesele erişmek ister misiniz?

Netflix'in kilidini aç
Kapat
Close button