Navaron'un Topları

The Guns of Navarone 1961 • 156 dakika AksiyonMaceraSavaş Birleşik Krallık, Amerika Birleşik Devletleri

Filmi. 2. Dünya Savaşı sırasında İngiliz kuvvetleri, çok önemli bir deniz kanalını koruyan devasa boyutlardaki Nazi toplarını saf dışı bırakmak için bir saldırı düzenler.

Netflix ülkenizi nasıl değiştirirsiniz

Navaron'un Topları'ı nerede izleyebilirim?

Türkiye'de Netflix'te mevcut

Netflix logo
Flag: Türkiye Netflix Türkiye Bu başlık Netflix Türkiye'den izlenemiyor. Netflix'ten kaldırıldı: Haziran 1, 2022 Ülkenizde mevcut değil mi? Netflix'in uluslararası içeriğini nasıl açabileceğinizi öğrenin.

Hangi Netflix bölgelerinde mevcut

Netflix logo
  • Amerika Birleşik Devletleri Netflix Amerika Birleşik Devletleri Netflix'e eklenme tarihi: Ocak 18, 2024 Seslendirme: English [Original], Spanish (Latin America) Alt yazı: English, Spanish (Latin America)

Fragman

Navaron'un Topları Netflix'te mi?

Maalesef, Navaron'un Topları Türkiye'deki Netflix'te mevcut değil. Ancak diğer ülkelerin Netflix kütüphanelerinde (örneğin Amerika Birleşik Devletleri) mevcuttur ve bir VPN kullanarak yayınlanabilir. Netflix ülkenizi nasıl kolayca değiştireceğinizi gösteren rehberimize göz atın:

Netflix'in kilidini aç

Yaş Sınıflandırması

'Navaron'un Topları', 14 yaş altı çocuklar için uygunsuz olabilecek materyaller içerebileceğini belirten TV-14 derecesine sahiptir. Bu, yoğun şiddet, ima edilen temalar veya güçlü dil içerebilir ve ebeveynlerin dikkatli olmasını gerektirir.

Küresel Netflix kataloğunun kilidini açmak ve 15.000'den fazla film, dizi ve belgesele erişmek ister misiniz?

Netflix'in kilidini aç
Kapat
Close button