Mumya Geri Dönüyor

The Mummy Returns 2001 • 129 dakika AksiyonMaceraFantastik Amerika Birleşik Devletleri

Filmi. Mısır uzmanlarının ortaya çıkardığı tarih öncesi bir kalıntı, korkunç Akrep Kral'ın emrindeki dehşetli güçleri ve şeytani savaşçıları serbest bırakma özelliğine sahiptir.

Netflix

Mumya Geri Dönüyor'ı nerede izleyebilirim?

Türkiye'de Netflix'te mevcut

Netflix logo
Flag: Türkiye Netflix Türkiye Netflix'e eklenme tarihi: Ağustos 17, 2023 Seslendirme: English [Original], English - Audio Description, Turkish Alt yazı: Arabic, English, Greek, Turkish, Ukrainian Ülkenizde mevcut değil mi? Netflix'in uluslararası içeriğini nasıl açabileceğinizi öğrenin.

Hangi Netflix bölgelerinde mevcut

Netflix logo
  • Güney Kore Netflix Güney Kore Netflix'e eklenme tarihi: Ağustos 16, 2023

Fragman

Mumya Geri Dönüyor Netflix'te mi?

Evet, 'Mumya Geri Dönüyor' Türkiye'deki Netflix'te yayınlanabilir durumda. Bu içerik, Ağustos 17, 2023 tarihinde yayın hizmetine eklendi.

Netflix ülkenizi değiştirip binlerce ek film ve diziye erişebileceğinizi biliyor muydunuz? Çok kolay - işleyişini buradan öğrenin:

Netflix'in kilidini aç

Yaş Sınıflandırması

'Mumya Geri Dönüyor', 13 yaş altı çocuklar için bazı materyallerin uygunsuz olabileceğini belirten PG-13 derecesindedir. Bu derecelendirme, kısa süreli güçlü dil, ima edilen sahneler veya şiddet içerebileceğini önerir, ancak R derecesini gerektirecek bir durum değildir.

Küresel Netflix kataloğunun kilidini açmak ve 15.000'den fazla film, dizi ve belgesele erişmek ister misiniz?

Netflix'in kilidini aç
Kapat
Close button