Komiser Montalbano: Suyun Şekli

Montalbano: The Shape of Water 2000 • 111 dakika SuçDramaGizem

Filmi. Montalbano, seks işçilerinin takıldığı bir arazide cesedi bulunan bir politikacının ölümünü araştırır. Ancak vakanın göründüğü gibi olmadığından şüphelenir.

Netflix

Komiser Montalbano: Suyun Şekli'ı nerede izleyebilirim?

Türkiye'de Netflix'te mevcut

Netflix logo
Flag: Türkiye Netflix Türkiye Netflix'e eklenme tarihi: Nisan 28, 2021 Seslendirme: Italian [Original] Alt yazı: English, Greek, Italian, Turkish Ülkenizde mevcut değil mi? Netflix'in uluslararası içeriğini nasıl açabileceğinizi öğrenin.

Hangi Netflix bölgelerinde mevcut

Netflix logo
  • Çekya
  • İsveç
Daha fazla gör »
  • Çekya Netflix Çekya Netflix'e eklenme tarihi: Mayıs 29, 2021 Seslendirme: Italian [Original] Alt yazı: Czech, English, German, Italian, Polish
  • İsveç Netflix İsveç Netflix'e eklenme tarihi: Temmuz 10, 2022 Seslendirme: Italian [Original] Alt yazı: English, Finnish, German, Italian, Norwegian, Swedish

Komiser Montalbano: Suyun Şekli Netflix'te mi?

Evet, 'Komiser Montalbano: Suyun Şekli' Türkiye'deki Netflix'te yayınlanabilir durumda. Bu içerik, Nisan 28, 2021 tarihinde yayın hizmetine eklendi.

Netflix ülkenizi değiştirip binlerce ek film ve diziye erişebileceğinizi biliyor muydunuz? Çok kolay - işleyişini buradan öğrenin:

Netflix'in kilidini aç

Yaş Sınıflandırması

'Komiser Montalbano: Suyun Şekli' 13 yaş ve üzeri izleyiciler için uygun olarak derecelendirilmiştir. Bu sınıflandırma, filmin orta şiddette şiddet, kısa süreli güçlü dil veya daha olgun bir perspektif gerektiren temalar gibi içerikler içerebileceğini ima eder.

Küresel Netflix kataloğunun kilidini açmak ve 15.000'den fazla film, dizi ve belgesele erişmek ister misiniz?

Netflix'in kilidini aç
Kapat
Close button