Kadın Kokusu

Scent of a Woman 1992 • 156 dakika Drama Amerika Birleşik Devletleri

Filmi. Şükran Günü hafta sonunda biraz para kazanmayı uman bir hazırlık okulu öğrencisi, görme yetisini kaybetmiş huysuz bir emekli yarbaya bakıcılık yapmayı kabul eder.

Netflix

Kadın Kokusu'ı nerede izleyebilirim?

Türkiye'de Netflix'te mevcut

Netflix logo
Flag: Türkiye Netflix Türkiye Netflix'e eklenme tarihi: Şubat 16, 2023 Seslendirme: English [Original], English - Audio Description, Turkish Alt yazı: Arabic, English, Greek, Turkish, Ukrainian Ülkenizde mevcut değil mi? Netflix'in uluslararası içeriğini nasıl açabileceğinizi öğrenin.

Hangi Netflix bölgelerinde mevcut

Netflix logo
  • Güney Afrika
  • Çekya
  • İsrail
Daha fazla gör »
  • Güney Afrika Netflix Güney Afrika Netflix'e eklenme tarihi: Şubat 16, 2023 Seslendirme: English [Original], English - Audio Description, Hindi Alt yazı: English, Hindi
  • Çekya Netflix Çekya Netflix'e eklenme tarihi: Şubat 17, 2023 Seslendirme: English [Original], Czech, English - Audio Description, German, Polish Alt yazı: Czech, English, German, Polish, Ukrainian
  • İsrail Netflix İsrail Netflix'e eklenme tarihi: Şubat 16, 2023 Seslendirme: English [Original], English - Audio Description, Hungarian, Polish, Russian Alt yazı: Arabic, English, Hebrew, Romanian, Russian

Fragman

Kadın Kokusu Netflix'te mi?

Evet, 'Kadın Kokusu' Türkiye'deki Netflix'te yayınlanabilir durumda. Bu içerik, Şubat 16, 2023 tarihinde yayın hizmetine eklendi.

Netflix ülkenizi değiştirip binlerce ek film ve diziye erişebileceğinizi biliyor muydunuz? Çok kolay - işleyişini buradan öğrenin:

Netflix'in kilidini aç

Yaş Sınıflandırması

'Kadın Kokusu', 15 yaş ve üzeri izleyiciler için uygun olduğunu belirten bir yaş sınıflandırması alır. Bu derecelendirme, filmde küçük izleyiciler için uygun olmayabilecek, kuvvetli şiddet, ağır dil, cinsel sahneler veya uyuşturucu kullanımı gibi güçlü içeriklerin bulunabileceğini önerir.

Küresel Netflix kataloğunun kilidini açmak ve 15.000'den fazla film, dizi ve belgesele erişmek ister misiniz?

Netflix'in kilidini aç
Kapat
Close button