İsa'nın Havarisi

Paul, Apostle of Christ 2018 • 107 dakika Drama Amerika Birleşik Devletleri

Filmi. İdam edilmeyi bekleyen havari Pavlus İsa'nın sözlerini vaaz ederken arkadaşı Luka kilisenin doğuşuna yol açan, devrim niteliğinde bir kitap kaleme alır.

Netflix ülkenizi nasıl değiştirirsiniz

İsa'nın Havarisi'ı nerede izleyebilirim?

Türkiye'de Netflix'te mevcut

Netflix logo
Flag: Türkiye Netflix Türkiye Bu başlık Netflix Türkiye'den izlenemiyor. Netflix'ten kaldırıldı: Temmuz 1, 2023 Ülkenizde mevcut değil mi? Netflix'in uluslararası içeriğini nasıl açabileceğinizi öğrenin.

Hangi Netflix bölgelerinde mevcut

Netflix logo
  • Singapur
  • Tayland
  • Çin Hong Kong ÖİB
Daha fazla gör »
  • Singapur Netflix Singapur Netflix'e eklenme tarihi: Şubat 21, 2021 Seslendirme: English [Original], English - Audio Description, Japanese, Spanish, Spanish (Latin America) Alt yazı: English, Simplified Chinese, Spanish, Spanish (Latin America), Traditional Chinese
  • Tayland Netflix Tayland Netflix'e eklenme tarihi: Şubat 21, 2021
  • Çin Hong Kong ÖİB Netflix Çin Hong Kong ÖİB Netflix'e eklenme tarihi: Şubat 21, 2021 Seslendirme: English [Original], English - Audio Description, Japanese Alt yazı: English, Simplified Chinese, Traditional Chinese

Fragman

İsa'nın Havarisi Netflix'te mi?

Maalesef, İsa'nın Havarisi Türkiye'deki Netflix'te mevcut değil. Ancak diğer ülkelerin Netflix kütüphanelerinde (örneğin Singapur) mevcuttur ve bir VPN kullanarak yayınlanabilir. Netflix ülkenizi nasıl kolayca değiştireceğinizi gösteren rehberimize göz atın:

Netflix'in kilidini aç

Yaş Sınıflandırması

'İsa'nın Havarisi', 15 yaş ve üzeri izleyiciler için uygun olduğunu belirten bir yaş sınıflandırması alır. Bu derecelendirme, filmde küçük izleyiciler için uygun olmayabilecek, kuvvetli şiddet, ağır dil, cinsel sahneler veya uyuşturucu kullanımı gibi güçlü içeriklerin bulunabileceğini önerir.

Küresel Netflix kataloğunun kilidini açmak ve 15.000'den fazla film, dizi ve belgesele erişmek ister misiniz?

Netflix'in kilidini aç
Kapat
Close button