Forrest Gump

1994 • 143 dakika KomediDrama Amerika Birleşik Devletleri

Filmi. Nazik ve dost canlısı bir adam, birtakım olağanüstü olaylar yaşarken bitmez tükenmez iyimserliğiyle etrafındakilere ilham kaynağı olur.

Netflix ülkenizi nasıl değiştirirsiniz

Forrest Gump'ı nerede izleyebilirim?

Türkiye'de Netflix'te mevcut

Netflix logo
Flag: Türkiye Netflix Türkiye Bu başlık Netflix Türkiye'den izlenemiyor. Netflix'ten kaldırıldı: Şubat 15, 2024 Ülkenizde mevcut değil mi? Netflix'in uluslararası içeriğini nasıl açabileceğinizi öğrenin.

Hangi Netflix bölgelerinde mevcut

Netflix logo
  • Japonya Netflix Japonya Netflix'e eklenme tarihi: Mart 1, 2024 Seslendirme: English [Original], Brazilian Portuguese, English - Audio Description, Japanese, Mandarin, Portuguese (Brazil) Alt yazı: Brazilian Portuguese, English, Japanese, Korean, Portuguese (Brazil), Simplified Chinese

Fragman

Forrest Gump Netflix'te mi?

Maalesef, Forrest Gump Türkiye'deki Netflix'te mevcut değil. Ancak diğer ülkelerin Netflix kütüphanelerinde (örneğin Japonya) mevcuttur ve bir VPN kullanarak yayınlanabilir. Netflix ülkenizi nasıl kolayca değiştireceğinizi gösteren rehberimize göz atın:

Netflix'in kilidini aç

Yaş Sınıflandırması

'Forrest Gump' yetişkinler için uygun olarak derecelendirilmiştir, bu da açık şiddet, cinsel içerik veya 18 yaşından küçük izleyiciler için uygun olmayan şiddetli dil gibi unsurlar içerebileceğini belirtir.

Küresel Netflix kataloğunun kilidini açmak ve 15.000'den fazla film, dizi ve belgesele erişmek ister misiniz?

Netflix'in kilidini aç
Kapat
Close button