Cadılar Bayramı

1978 • 91 dakika Korku Amerika Birleşik Devletleri

Halloween
Filmi. Bu klasik kanlı korku filminde akıl hastanesinden kaçan Michael Myers, bir Cadılar Bayramı gecesinde etrafa ölüm saçmak için eve geri döner.

Netflix ülkenizi nasıl değiştirirsiniz

Cadılar Bayramı'ı nerede izleyebilirim?

Türkiye'de Netflix'te mevcut

Netflix logo
Flag: Türkiye Netflix Türkiye Bu başlık Netflix Türkiye'den izlenemiyor. Netflix'ten kaldırıldı: Ekim 1, 2021 Ülkenizde mevcut değil mi? Netflix'in uluslararası içeriğini nasıl açabileceğinizi öğrenin.

Hangi Netflix bölgelerinde mevcut

Netflix logo
  • Avustralya
  • İsveç
Daha fazla gör »
  • Avustralya Netflix Avustralya Netflix'e eklenme tarihi: Ekim 1, 2023 Seslendirme: English [Original], English - Audio Description, Polish, Spanish, Spanish (Latin America), Turkish Alt yazı: English, Greek, Polish, Spanish, Spanish (Latin America), Traditional Chinese
  • İsveç Netflix İsveç Netflix'e eklenme tarihi: Ekim 1, 2023 Seslendirme: English [Original], English - Audio Description Alt yazı: Danish, English, Finnish, Norwegian, Swedish

Fragman

Cadılar Bayramı Netflix'te mi?

Maalesef, Cadılar Bayramı Türkiye'deki Netflix'te mevcut değil. Ancak diğer ülkelerin Netflix kütüphanelerinde (örneğin Avustralya) mevcuttur ve bir VPN kullanarak yayınlanabilir. Netflix ülkenizi nasıl kolayca değiştireceğinizi gösteren rehberimize göz atın:

Netflix'in kilidini aç

Yaş Sınıflandırması

'Cadılar Bayramı' yetişkinler için uygun olarak derecelendirilmiştir, bu da açık şiddet, cinsel içerik veya 18 yaşından küçük izleyiciler için uygun olmayan şiddetli dil gibi unsurlar içerebileceğini belirtir.

Küresel Netflix kataloğunun kilidini açmak ve 15.000'den fazla film, dizi ve belgesele erişmek ister misiniz?

Netflix'in kilidini aç
Kapat
Close button